Picknicken… wat een feest!  

 

Binnen en buiten! Winter en zomer! Alles kan met ons uitgebreid aanbod van picknickpakketten. Al onze pakketjes bestaan uit toffe spulletjes voor dierenvrienden. 

Bekijk hieronder de verschillende thema’s. Je kan dit picknickpakket ook combineren met een kampeerfeestje, dat is pas helemaal fun!

PONY PARTY

PONY PARTY

PONY PARTY

PONY PARTY

horse PARADE

PONY PARTY

PONY PARTY

PONY PARTY

PONY PARTY

Unicorn Universe

PONY PARTY

PONY PARTY

PONY PARTY

PONY PARTY

DINO WORLD

PONY PARTY

PONY PARTY

PONY PARTY

TROPICAL TEAM

tropical island

PONY PARTY

PONY PARTY

PONY PARTY

PONY PARTY

forest friends

PONY PARTY

PONY PARTY

PONY PARTY

PONY PARTY

hello pets

Joepie! ik organiseer een picknickfeestje!

 

Onze picknickfeestjes bestaan uit kant en klare pakketten die je GRATIS kan afhalen op vaste tijdstippen. Indien nodig zorgen wij voor de levering en ophaling (mits extra vergoeding).  Je kan ook een kampeerfeestje combineren met een picknick. De pakketten zijn heel gemakkelijk op te zetten zodat je zonder al te veel werk een avontuurlijk en vooral origineel feestje kan organiseren! 
Je kan kiezen tussen een FUN of MEGA FUN indoor of outdoor pakket.

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Wat zit er allemaal in het FUN in & outdoorpakket?

Elk thema bevat materiaal voor 8 kinderen (voor grotere groepen combineren we thema’s). Een picknickpakket bevat een parasol, plooitafeltjes, tapijten, kussens, decoratie, bekertjes en borden, een flesje om met water of drank te vullen. Verder bevat elk pakket leuke extra’s om het feestje sfeervol en onvergetelijk te maken zoals een bedrukte placemat met spelletjes en een setje kleurpotloden. 

Wat is het verschil tussen een FUN en MJAMIE FUN pakket ?

Het MJAMIE FUN pakket bestaat uit alles wat in het FUN pakket zit + een picknick box (door u te vullen,  een klik & vangspel met ijsbekertje en een verrasingspeeltje.

Is het pakket gemakkelijk op te stellen?

Ja hoor! Een mapje met instructies voor het opstellen is inbegrepen in het pakket. De aanwijzingen helpen je bij het opstellen. Met onze picknicktafeltjes kan je een supergezellige sfeer creëren, zowel binnen als buiten.  Alle tafelschikking en decoratie zit in het feestpakket zodat jouw feestje er eentje is om nooit te vergeten, jij hoeft alleen nog voor drankjes en hapje te zorgen! Dus niet teveel gedoe vooraf 🙂 

Liever laten opstellen en afbreken? Vraag even naar de prijs.

Hoeveel plaats heb je nodig?

De picknicktafeltjes kunnen op verschillende manieren opgesteld worden (bv. vierkant, rechthoek, cirkel of andere vorm). Afhankelijk van uw beschikbare ruimte kan de opstelling dus aangepast worden. De tapijten zijn 200x180cm groot. Vanaf 6 picknicktafeltjes worden er 2 tapijten naast elkaar gelegd. 

Oei, er is iets stuk... wat nu?

De feestpakketten zijn met veel liefde en zorg samengesteld. We vragen ze dan ook met respect te gebruiken. Echter kan het wel eens gebeuren dat er schade is. Stel je de schade vast, gelieve ons dat bij het retourneren te melden.

Bij schade door onzorgvuldig gebruik wordt de waarborg ingehouden.

Wanneer moet er betaald worden?

Na je reservatie krijg je van ons een bevestiging. We verzoeken je binnen 5 dagen na je reservatie te betalen op rekeningnummer: BE met de vermelding van naam en familienaam + bestelbon nummer.
Bij laattijdige betaling vervalt de reservatie.

Boek je slechts enkele dagen op voorhand? Dan geven we je bij reservatie aangepaste instructies voor betaling.

Wanneer moet het picknick pakket opgehaald en teruggebracht worden?

Geleverd : wij bezorgen op donderdag tussen 10 u en 14 u en halen op op zondag tussen 14 u en 16 u

Zorg er wel voor dat je met een lege auto komt en leg de achterbank plat.
Door ons geleverd :  € 30.00 plus € 0,50 per kilometer (opgelet, wij doen dit traject 4 x)

 

Kan het picknick pakket ook gecombineerd worden met een kampeerpakket?

 

Bereken hier de prijs van je picknickfeestje
(prijs is incl. BTW en op basis van zelf ophalen en terugbrengen)

Total 0

  • Waarborgen : Picknick € 50.00 – Kamperen € 100.00 (krijg je uiteraard terug na een nette en complete inlevering. De waarborg betaalt u in contanten en wordt bij het terugbrengen geretourneerd na korte controle)

FEESTJE!

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes.