Nodig je vriendjes uit voor een avontuurlijk kampeerfeestje!

 

 

 

Indoor, outdoor, winter, zomer! Wij zorgen voor een geslaagd kampeerfeestje! 

Bij kamperen hoort natuurlijke een tent! Voor een kampeerfeestje kan je bij ons dan ook de coolste tenten huren, ook voor binnen!  

Joepie! ik geef een kampeerfeestje!

 

Onze kampeerfeestjes bestaan uit kant en klare pakketten die je GRATIS kan afhalen op vaste tijdstippen. Indien nodig zorgen wij voor de levering, plaatsing en ophaling (mits extra vergoeding).  De pakketten zijn ook heel gemakkelijk op te zetten zodat je zonder al te veel werk een avontuurlijk en vooral origineel feestje kan organiseren! 

Je kan kiezen tussen een FUN of DOUBLE FUN pakket
. Elk thema is beschikbaar in een in- en outdoor versie.

Tips en info voor een geslaagd kampeerfeestje

 

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

FUN indoorpakket : wat zit er allemaal in?

Elk thema bevat materiaal voor max. 8 kids (wie grotere aantallen wenst kan thema’s samenvoegen).

Een kampeerpakket bestaat uit een KARTONNEN TENT , een luchtmatras met overtrek en fleecedekentje, een themakussen, een tapijt, een picknicktafeltje, bord en beker, een flesje om met water of drankje te vullen, sfeerlampjes en een zaklamp. We willen graag zo duurzaam mogelijk zijn, daarom verkiezen we voor afwasbare kampeerspullen, graag deze afgewassen retourneren 🙂 En om het helemaal af te maken krijg je er GRATIS UITNODIGINGEN bij! 

FUN outdoorpakket : wat zit er allemaal in?

Het basispakket bevat materiaal voor max. 5 kids per thema (wie grotere aantallen wenst kan thema’s samenvoegen).

Een kampeerpakket bevat een tipi tent, luchtmatrassen met overtrek en fleesdekentje, een themakussen, een tapijt, een picknicktafeltje, bord en beker, een flesje om met water of drankje te vullen, sfeerlampje en zaklamp. We willen graag zo duurzaam mogelijk zijn, daarom verkiezen we voor afwasbare kampeerspullen, graag deze afgewassen retourneren 🙂 En om het helemaal af te maken krijg je er GRATIS UITNODIGINGEN bij!

Wat is het verschil tussen een FUN en DOUBLE FUN outdoor pakket ?

Het DOUBLE FUN pakket bestaat uit alles wat in het FUN pakket zit +

een picknick box incl. een verrassing en een setje kleurpotloden (de kartonnen box is stevig en groot genoeg om te vullen met hapjes en een drankje) en je kan de box als bedankje meegeven, bovendien kunnen de kinderen de achterzijde van de picknickbox zelf inkleuren, een leuke bezigheid!

 

Wat is het verschil tussen een FUN, DOUBLE FUN & TRIPLE FUN indoor pakket ?

Het DOUBLE FUN pakket bestaat uit alles wat in het FUN pakket zit +

een picknick box incl. een verrassing en een setje kleurpotloden (de kartonnen box is stevig en groot genoeg om te vullen met hapjes en een drankje) en je kan de box als bedankje meegeven, bovendien kunnen de kinderen de achterzijde van de picnicbox zelf inkleuren, een leuke bezigheid!

Het TRIPLE FUN pakket bestaat uit alles wat in het FUN en DOUBLE FUN pakket zit +

een set met ecologische uitwasbare verfstiften zodat de kartonnen tent volledig kan beschilderd worden, deze kan tevens dienen als ‘bedankje’ (kan dus mee gegeven worden aan alle feestvierders!!) 

Is het pakket gemakkelijk op te stellen?

Ja hoor! Een mapje met instructies voor het opstellen is inbegrepen in het pakket. De aanwijzingen helpen je bij het opstellen van de tent(en). Alle benodigdheden en decoratie zit in het feestpakket zodat jouw feestje er eentje is om nooit te vergeten. De bedjes die je mee krijgt zijn opblaasbare matrassen. Een bijgeleverde elektrische pomp maakt het makkelijk om ze op te pompen. De genodigden hoeven alleen maar een slaapzak, kussen en pyjama mee te brengen! Dus niet teveel gedoe vooraf 🙂 

Liever laten opstellen en afbreken?  € 30.00 + € 0,50 per kilometer (opgelet, wij rekenen dit traject 4 x)

Hoeveel plaats heb je nodig voor een indoor kampeerfeestje?

Per deelnemer/tent moet je rekenen op min. 2 m2 slaapplek. Kies je voor het TRIPLE FUN pakket dan heb je iets meer plaats nodig zodat elk kind zijn eigen tent kan verven. 

Hoeveel plaats heb je nodig voor een outdoor kampeerfeestje?

Per tent (max. 5 deelnemers) heb je een grasoppervlakte van minstens 6 x 6 m nodig. 

Oei, er is iets stuk... wat nu?

De feestpakketten zijn met veel liefde en zorg samengesteld. We vragen ze dan ook met respect te gebruiken. Echter kan het wel eens gebeuren dat er schade is. Stel je de schade vast, gelieve ons dat bij het retourneren te melden.

Bij schade door onzorgvuldig gebruik wordt de waarborg ingehouden.

Wanneer moet er betaald worden?

Na je reservatie krijg je van ons een bevestiging. We verzoeken je binnen 5 dagen na je reservatie te betalen op rekeningnummer: BE met de vermelding van naam en familienaam + bestelbon nummer.
Bij laattijdige betaling vervalt de reservatie.

Boek je slechts enkele dagen op voorhand? Dan geven we je bij reservatie aangepaste instructies voor betaling.

Wanneer moet het pakket opgehaald en teruggebracht worden?


*Zorg er wel voor dat je met een lege auto komt en dat de achterbank plat kan.

 

Prijzen

 

  • Eén kampeerpakket wordt voor min. 3 en max. 5 deelnemers verhuurd. M.a.w. je kan een kampeerpakket huren voor 2 deelnemers maar je betaalt een min. prijs voor 3 deelnemers
  • Een outdoor feestje met meer dan 5 deelnemers, geen probleem! Er kan een 2e pakket gehuurd worden
  • Een indoor feestje met meer dan 8 deelnemers, geen probleem! Er kan een 2e pakket gehuurd worden en we combineren 2 thema’s
  • Waarborg kampeerpakket: € 100.00 (krijg je uiteraard terug na een nette en complete inlevering)
  • Bij het te laat terugbrengen wordt de waarborg geheel ingehouden
  • Bij een no-show ophaling ben je je volledige bedrag kwijt en kan er helaas geen feestje plaatsvinden

FEESTJE!

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes.