Let’s go camping!!!!  

 

Binnen en buiten! Winter en zomer! Alles kan met ons uitgebreid aanbod van kampeerpakketten. Al onze pakketten bestaan uit toffe spulletjes voor dierenvrienden. 

Bekijk hieronder de verschillende thema’s, je kan dit feestje ook combineren met een picknickpakket, dat is pas helemaal fun!!! 

PONY PARTY

PONY PARTY

PONY PARTY

PONY PARTY

horse PARADE

PONY PARTY

PONY PARTY

PONY PARTY

PONY PARTY

Unicorn Universe

PONY PARTY

PONY PARTY

PONY PARTY

PONY PARTY

DINO WORLD

PONY PARTY

PONY PARTY

PONY PARTY

TROPICAL island

PONY PARTY

PONY PARTY

PONY PARTY

PONY PARTY

FOREST FRIENDS

PONY PARTY

PONY PARTY

PONY PARTY

PONY PARTY

hello pets

Joepie! ik organiseer een kampeerfeestje!

 

Onze kampeerfeestjes bestaan uit kant en klare pakketten die je GRATIS kan afhalen op vaste tijdstippen. Indien nodig zorgen wij voor de levering en ophaling (mits extra vergoeding).  Je kan ook een kampeerfeestje combineren met een picknick. De pakketten zijn heel gemakkelijk op te zetten zodat je zonder al te veel werk een avontuurlijk en vooral origineel feestje kan organiseren!

Je kan kiezen tussen een FUN of FULL FUN indoor of outdoor pakket.

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

FUN indoorpakket : wat zit er allemaal in?

Elk thema bevat materiaal voor 8 kinderen (wie grotere aantallen wenst kan thema’s samenvoegen). Een kampeerpakket bevat een open speeltent, een luchtmatras met overtrek en fleecedekentje, een themakussen, een flesje om met water of drank te vullen, een sfeerlampje en een zaklamp. Verder bevat elk pakket leuke extra’s om het feestje sfeervol en onvergetelijk te maken, zoals een tapijt, decoratie, spelletjes… We willen graag zo duurzaam mogelijk zijn, daarom verkiezen we voor afwasbare kampeerspullen, graag deze afgewassen retourneren 🙂 

FULL FUN indoorpakket : wat zit er allemaal in ?

Dat is werkelijk de topper van vele kids! Het pakket bestaat naast alles uit het FUN pakket uit een set met ecologische uitwasbare verfstiften en een KARTONNEN TENT die volledig kan beschilderd worden en tevens kan dienen als ‘bedankje’ (kan dus mee naar huis gegeven worden door alle feestvierders!!)

FUN outdoorpakket : wat zit er allemaal in de basis versie?

Het basispakket bevat materiaal tot 8 kids per thema (wie grotere aantallen wenst kan thema’s samenvoegen). Een kampeerpakket bevat een pop-up tent voor 2 personen, luchtmatras met overtrek en fleecedekentje, een themakussen, een flesje om met water of drank te vullen, een sfeerlampje en zaklamp. Verder bevat elk pakket leuke extra’s om het feestje sfeervol en onvergetelijk te maken, zoals een tapijt, decoratie, spelletjes … We willen graag zo duurzaam mogelijk zijn, daarom verkiezen we voor afwasbare kampeerspullen, graag deze afgewassen retourneren 🙂 

FULL FUN outdoorpakket : wat zit er allemaal in?

Het FULL FUN pakket bestaat uit alles wat in het FUN pakket zit + een set met kleurtjes, tekenbladen, tekenspelletjes uit het thema.

Is het pakket gemakkelijk op te stellen?

Ja hoor! Een mapje met instructies voor het opstellen is inbegrepen in het pakket. De aanwijzingen helpen je bij het opstellen van de tentjes. Alle benodigdheden en decoratie zit in het feestpakket zodat jouw feestje er eentje is om nooit te vergeten. De genodigden hoeven alleen maar een slaapzak, kussen en pyjama mee te brengen! Dus niet teveel gedoe vooraf 🙂 

Liever laten opstellen en afbreken? Door ons geleverd :  € 30.00 + € 0,50 per kilometer (opgelet, wij rekenen dit traject 2 x)

Hoeveel plaats heb je nodig?

De picknicktafeltjes kunnen op verschillende manieren opgesteld worden (bv. vierkant, rechthoek, cirkel of andere vorm). Afhankelijk van uw beschikbare ruimte kan de opstelling dus aangepast worden. De tapijten zijn 200x180cm groot. Vanaf 6 picknicktafeltjes worden er 2 tapijten naast elkaar gelegd. 

Hoeveel kost een kampeerpakket?

Je betaalt een vast basisbedrag + een bedrag per deelnemend kind (zie hieronder). We rekenen ook een waarborg aan van € 50.00, maar die krijg je uiteraard terug na een nette en complete inlevering. De waarborg betaalt u in contanten en wordt bij het terugbrengen geretourneerd na korte controle.

Hoeveel plaats heb je nodig?

De picknicktafeltjes kunnen op verschillende manieren opgesteld worden (bv. vierkant, rechthoek, cirkel of andere vorm). Afhankelijk van uw beschikbare ruimte kan de opstelling dus aangepast worden. De tapijten zijn 200x180cm groot. Vanaf 6 picknicktafeltjes worden er 2 tapijten naast elkaar gelegd. 

Oei, er is iets stuk... wat nu?

De feestpakketten zijn met veel liefde en zorg samengesteld. We vragen ze dan ook met respect te gebruiken. Echter kan het wel eens gebeuren dat er schade is. Stel je de schade vast, gelieve ons dat bij het retourneren te melden.

Bij schade door onzorgvuldig gebruik wordt de waarborg ingehouden.

Wanneer moet er betaald worden?

Na je reservatie krijg je van ons een bevestiging. We verzoeken je binnen 5 dagen na je reservatie te betalen op rekeningnummer: BE met de vermelding van naam en familienaam + bestelbon nummer.
Bij laattijdige betaling vervalt de reservatie.

Boek je slechts enkele dagen op voorhand? Dan geven we je bij reservatie aangepaste instructies voor betaling.

Kan het kampeerpakket ook gecombineerd worden met een picknick pakket?

 

Wanneer moet het pakket opgehaald en teruggebracht worden?

Geleverd : wij bezorgen op donderdag tussen 10 u en 14 u en halen op op zondag tussen 15 u en 16 u

Zorg er wel voor dat je met een lege auto komt en leg de achterbank plat.
Door ons geleverd :  € 30.00 plus € 0,50 per kilometer (opgelet, wij doen dit traject 4 x)

 

  • Waarborgen : Picknick € 50.00 – Kamperen € 100.00 (krijg je uiteraard terug na een nette en complete inlevering. De waarborg betaalt u in contanten en wordt bij het terugbrengen geretourneerd na korte controle)
  • Ophalen en retourneren kan op 2 verschillende locaties, Holsbeek & Korbeek-Lo

FEESTJE!

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes.